Carnestoltes 2013

Un altre any tornem a fer el Carnestoltes, amb tres activitats per a tothom, Dijous Gras, Rua de Carnaval i Dimecres de cendra. Tot seguit us fem un breu resum de les activitats i els cartells de les mateixes.

Dijous Gras: Dijous 7 de Febrer, tenim concurs de Truites amb les categories de la més saborosa, la més original i la més participativa (per  a grups). Per  participar del concurs només cal que porteu la truita abans de les 17:30.  Les 18:00 tindrem un tastet de les truites del concurs, butifarres,…

Dissabte de Carnaval: Dissabte 9 de Febrer, a les 10:45, tenim la sortida de la Rua de Carnestoltes, donarem una volta pel barri fins arribar a les 12:00 a la Plaça Dr. Jaen, per a pendre un Xocolata amb melindros. A les 12:30 comenen l’animació i els tallers, amb la col·laboració dels grups, de dones, Namaste, Tronada i ciberaula. Per últim tindrem la desfilada de disfresses per a qui volgui lluir la seva disfressa, a les 12:30. I després de tot això donarem els premis de Carnestoltes per a les disfresses amb les categories de: Infantil, Adult, Grup i Original. El jurat anirà tan per la Rua com per la Plaça, observant les disfresses. Vine al Carnestoltes Cabrejat, de Nou Barris Cabrejat.

Dimecres de Cendra: el Dimecres 13 de Febrer, a les 18:00, farem una breu explicació de la tradició del enterrament de la sardina i de la quaresma, amb un taller de disfressar la sardina, per a les 19:00 enterrarem a la sardina.

Us hi esperem a totes les activitats, BON CARNESTOLTES 2013!

Carnaval 2013 OK copiar 2

 

sardina y tortilla copiar 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s