Espais

Espais Casal de Barri La Cosa Nostra

fachada

Sales polivalents:

SalON

Sala polivalent, amb petit escenari. És la sala més gran, per a poder fer representacions, concerts, tallers, cinema, balls o actes. Amb una capacitat de 60 persones en assegudes.

Salon Composición

Salita

Sala polivalent, petita sala al costat de la Cuina. Sala utilitzada per a realitzar reunions i tallers. Amb una capacitat per 15 persones assegudes.

Salita Compsición

Sala Xoves

Sala polivalent, sala mitjana al costat del Salarium. Sala utilitzada per a realitzar reunions, grups i tallers. Amb una capacitat per 20 persones assegudes. Una sala utilitzada pel grup de joves i el grup de dones.

Sala Xoves Composición

Sala Salà

Sala polivalent, sala petita. Sala utilitzada per a realitzar reunions, grups i tallers. Amb una capacitat per 10 persones assegudes. La sala també disposa de dos màquines de cosir pels tallers.

Sala Salà composición

Sales Fixes:

Entrada – Espai de trobada

Espai de recepció, de trobada i de pas, amb taules i màquines expenedores.

Entrada composición

CiberCaixa

Sala pel Projecte CiberCaixa – Quedem després de classe. Per més informació del projecte clickeu aquí.

Cibercaixa Composición

Sala Soroll

Sala petita, disponible per l’assaig de petits grups i bandes del barri i de la zona, i per la realització de tallers amb temàtica musical. Per totes les edats. Cal concretar disponibilitat horaria.

Sala Soroll composición

Sal Art

Petita sala dirigida a l’art, on es realitzen els tallers de pintura i manualitats, disposa de pica per a poder rentar material.

SalArt Composición

Cuina

Cuina funcional, no industrial, amb vitroceràmica i forn, per a la realització de petits tallers de cuina.

Cuina

Espais aire lliure:

Pistes esportives

Adalt: 
Pista esportiva polivalent amb dos cistelles de bàsquet, amb camp de futbol sala i de volley pintades. L’horari d’usos estan marcats pel casal, en funció dels tallers i grups. L’horari obert per a bàsquet són els Dimarts i Dijous de 17:00 a 20:55, sempre que el casal estigui obert al públic

Pista de arriba composición

Boulder

boulder

Paret de boulder situada a l’entrada de les instal·lacions del Casal. Es pot accedir de dilluns a divendres de 10 del matí a 21 de la nit. Per accedir al material que tenim en préstec ( peus de gat, magnesi i matalassos) ha de ser en l’horari del Casal i s’ha de deixar el DNI.

Fem tallers dirigits d’escalada els dimarts i dijous de 18 a 17h per a nois i noies de 10 a 13 anys i de 18 a 19 a partir de 14 anys.

Abaix: 
Pista esportiva polivalent amb porteries de fútbol sala i handbol, amb camp de bàsquet i de volley pintades. L’horari d’usos estan marcats pel casal, en funció dels tallers i grups. L’horari obert per a Fútbol sala són els Dimarts de 17:00 a 20:55 i els Dijous de 17:00 a 19:00, sempre que el casal estigui obert al públic.

Pista de abajo composición

Terracita

Espai de trobada al aire lliure amb taules i cadires de terrassa.

Composición Terracita

Teatret

Espai de teatre en petit format, al aire lliure, reaprofitant les escales. L’ús d’aquest espai és més per a festes puntuals o actes específics. Es fruit d’un projecte, que si voleu més informació sobre el mateix, clickeu aquí.

Teatret composición

Salarium

Terrassa al costat de la sala Xoves. Espai per a fer activitats específiques al aire lliure.

Salarium Composición

Jocs al terra

Jocs pintats pel voltant de casal, per a que puguin gaudir des dels més petits fins els més grans.

Jocs de terra composición

Espai per exposicions

També disposem de guies d’exposició, per a poder fer exposicions.