Projectes

Tallers.  Com a Casal s’ofereix una oferta de tallers els més amplia possible. Aquests estan orientats a fomentar la creativitat i l’expressió personal. Els tallers estan dividits en dos grups; els “professionals “en els que l’usuari haurà de pagar una quota trimestral i el “voluntaris” que son gratuïts.

Armari solidari.Aquest projecte es duu a terme conjuntamenr amb el Club i Centre de Dia Pi i Molist. Aquest espai compleix molts objectius tant pels usuaris com pels voluntaris donat que alhora que la gent dona vida i recicla roba també teballem la participació comunitària i ens dona l’oportunitat d’aproprar col·lectius.

Podeu veure els articles relacionats amb el projecte, clickant els links:
BTV: http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/31/el-casal-de-barri-de-can-peguera-ofereix-roba-gratis-als-veins/
El Periodico: http://www.elperiodico.com/es/noticias/nou-barris/prendas-larga-vida-3267028

Assessorament laboral .Espai d’orientació laboral destinats aquelles persones que estan en procés de recerca de feina i que necessiten assessorament. Aquest projecte es desenvolupa gràcies a la una persona voluntària.

Ciberaula. La ciberaula és un espai per infants que ofereix un entorn educatiu per compaginar activitats de lleure amb les tasques pròpies d’un escolar fora de l’horari de la escola. Aquest projecte esta coordinat per dues treballadores , persones voluntàries i en pràctiques.

Voluntariat. La filosofía del Casal es basa en promoure la integració i la participació activa a partir del voluntariat. Es treballa a partir del voluntariat ja que és contempla com una eina que genera subjectes actius alhora que es promou la seva integració, ja que treballem a partir de les seves potencialitats i se li dona una funció social.

Grup de noies Espai de socialització de noies que permet abordar diferents problemàtiques pròpies del procés evolutiu de l’adolescència.  Aquest projecte el desenvolupa la directora del Casal i l’educadora de carrer conjuntament amb col·laboracions puntuals.

Compartim El projecte Compartim és una proposta socioeducativa formulada des de d’espai del lleure i l’educació en el temps lliure. L’objectiu principal del programa és possibilitar i treballar  la integració , la participació i la solidaritat de les diferents persones i/o col·lectius que assisteixen i formen part del casal de barri.

Projecte ETC ( espectacle, teatre, cinema)ETC és un projecte que intenta oferir cicles de cinema, nous grups de teatre i una gran oferta d’espectacles que no arriben a les grans masses, es vol oferir un oci alternatiu i cultural a la vegada

Projecte esports Des del Casal entenem que l’exercici físic i l’esport és molt important per al desenvolupament integral de la persona, especialment durant la infància i l’adolescència. És per això que posem a l’abast d’aquests col·lectius activitats esportives gratuïtes, dinamitzades per monitors/es voluntaris/es

Projecte joves L’objectiu d’aquest projecte es acompanyar als joves en l’elaboració, execució i avaluació de les activitats per tant de que mica en mica vagin entrant en la dinàmica del Casal. Hem de tenir present, que actualment no hi ha cap equipament juvenil en el barri i que per tant des del Casal em de cobrir aquesta necessitat tot promovent la seva participació activa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s