Voluntariat

voluntari reforç batxillerat

La nostra visió del voluntariat.

Partint del fet que el Casal de Barri està gestionat per  un seguit d’entitats formades per persones voluntàries, les activitats que duu a terme el voluntariat són la raó de ser, la base i el motor de funcionament de l’entitat.

La filosofia del Casal  es basa en promoure la integració i la participació activa a partir del voluntariat. Es contempla el voluntariat com a una eina que genera subjectes actius, alhora que promou la seva integració,ja que  treballa a partir  de les seves potencialitats i se li dóna una  funció social.

Des de l’entitat s’entén a les persones com a subjectes únics amb el seu perfil, necessitats i interessos propis. És per aquest motiu que s’intenta acompanyar a la persona en el  seu recorregut dins del casal tot detectant aquells interessos i necessitats, per tal de poder oferir activitats i recursos.

Ofertes de voluntariat:

Si estas interessat/da en participar d’un dels voluntariats que oferim a continuació pots enviar un e-mail a voluntariatlacosanostra@gmail.com , trucar al 934201843 o enviar un whatsapp al 697 69 05 90

*Voluntari/a per reforç de batxillerat: estem cercant una persona que pugui donar suport a un parell d’alumnes de batxillerat en les matèries de filosofia, economia i historia. El dia està per determinar però serà dilluns, dimecres o divendres. Referent a l’horari serà a partir de les 17h , també faltara concretar.  Si estàs interessat/da envia un correu electrònic a voluntariatlacosanostra@gmail.com , trucar al 934201843 o enviar un whatsapp al 697 69 05 90

 

*Voluntari/a pel projecte d’armari solidariDes del Casal de Barri La Cosa Nostra es desenvolupa un projecte conjuntament amb el Centre de Dia doctor Pi i Molist ( salut mental)amb l’objectiu de recollir i tractar la roba de segona mà per tal de que cada últim dijous de mes s’organitzi un “mercadillo” solidari on els veïns i veïnes de Can Peguera poden portar i agafar roba de segona mà.
A part de ser un recurs per a les pròpies veïnes també vol esdevenir un projecte d’integració entre els diferents col•lectius del barri.
L’horari seria els dijous de 17:00h-19:30h
En els següents links podeu trobar més informació d’articles publicats en diferents mitjans de comunicació:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/nou-barris/prendas-larga-vida-3267028

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/31/el-casal-de-barri-de-can-peguera-ofereix-roba-gratis-als-veins/

dscn1154

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s