Voluntariat

La nostra visió del voluntariat.

Partint del fet que el Casal de Barri està gestionat per  un seguit d’entitats formades per persones voluntàries, les activitats que duu a terme el voluntariat són la raó de ser, la base i el motor de funcionament de l’entitat.

La filosofia del Casal  es basa en promoure la integració i la participació activa a partir del voluntariat. Es contempla el voluntariat com a una eina que genera subjectes actius, alhora que promou la seva integració,ja que  treballa a partir  de les seves potencialitats i se li dóna una  funció social.

Des de l’entitat s’entén a les persones com a subjectes únics amb el seu perfil, necessitats i interessos propis. És per aquest motiu que s’intenta acompanyar a la persona en el  seu recorregut dins del casal tot detectant aquells interessos i necessitats, per tal de poder oferir activitats i recursos.

Ofertes de voluntariat:

Si estas interessat/da en participar d’un dels voluntariats que oferim a continuació pots enviar un e-mail a voluntariatlacosanostra@gmail.com , trucar al 934201843 o enviar un whatsapp al 697 69 05 90

 

Borsa de voluntariat per als Tallers de Abril – Juny:

*Voluntari/a entrenador/a de Futbol:  Des del Casal de Barri La Cosa Nostra i dins del projecte educatiu a partir de l’esport, estem cercant un/a entrenador/a voluntari/a per entrenar els diferents equips infantils:

-Dilluns de 17:30 a 18:30h amb infants de 5 a 7 anys
-Divendres de 17:30 a 18:30h amb infants de 8 a 10 anys

*Voluntari/a taller ” Parlem català”. Taller bàsic de català per a usuaris/es amb nivell baix/mitjà. Dimecres de 10 a 11 h.

*Voluntari/a taller ” Parlem català”. Taller bàsic de català per a usuaris/es amb nivell baix/mitjà. Divendres de 17.30 18.30 h.

*Voluntari/a pel projecte d’armari solidari.   Des del Casal de Barri La Cosa Nostra es desenvolupa un projecte conjuntament amb el Centre de Dia doctor Pi i Molist ( salut mental) amb l’objectiu de recollir i tractar la roba de segona mà per tal de que cada últim dijous de mes s’organitzi un “mercadillo” solidari on els veïns i veïnes de Can Peguera poden portar i agafar roba de segona mà.
A part de ser un recurs per a les pròpies veïnes també vol esdevenir un projecte d’integració entre els diferents col•lectius del barri.
L’horari seria els dijous de 17:00h-19:30h
En els següents links podeu trobar més informació d’articles publicats en diferents mitjans de comunicació:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/nou-barris/prendas-larga-vida-3267028

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/31/el-casal-de-barri-de-can-peguera-ofereix-roba-gratis-als-veins/

dscn1154

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s